Intrebare deschisa

avatar

Care sunt pasii pentru service auto, specializat in transformarea autoturismelor in autoutilitare?

Buna

Am remarcat pe piata ca suv-urile cu motoare mari(2.5,3.0,3.2 etc) ca se pot transforma legal in autoutilitare mixte cu 4 locuri si nu se intervine 'dramatic' asupra masini ci doar de aduga un grilaj.

Este o diferenta foarte mare intre un autorism si autoutilitara la taxe ma refer de ex. un motor 3.0 de autorism costa aprox 2000 de lei si o utilitara cu acelasi motor aprox. 500 de lei.

Pot sa deschid un ''mini- service auto'' specializat doar in asemena lucrari?Care ar fi pasi? Va multumesc

A intrebat Pop Stefan

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 11.02.2017, 17:37

Da,puteti deschide un Service Auto,dar modificari sa aduceti unor masini nu veti avea voie legal ! Orice firma care construieste un automobil,nu accepta modificari ,modificari care pot influenta negativ tot procesul normal de functionare ! Caroseriile ptr Transport persoane sint concepute intr un fel,cele de Transport marfa ,altfel . Voi aduce si Argumente,lucruri petrecute si traite personal . o persoana ,cetatean Roman cumpara Masina in Germania ,bus Transport marfa,fara scaune,banci,etc. In acte era trecut Transport persoane,deci ptr o stampila,ca totul sa fie legal,am mers la TÜV care a luat legatura cu Firma constructoare si care a adus la cunostiinta ca poate fi modificata in acte aceasta transformare ! Ing de la RAR din tara va vor cere actele doveditoare,deci,consider normal si legal sa i intrebati !Iar referitor la taxe,se stie,in Germania sint mai ieftine cele de Transport marfa,in tara altfel,si uite asa informati va si veti descoperi cu siguranta posibilitatea sau nu ! Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello