Intrebare rezolvata

avatar

Unde se inregistreaza atestatul de producator?

Atestatul de producator se inregistreaza la Fisc? Se plateste impozit? Unde? Produc flori la ghiveci si in cea mai mare parte le comercializez personal, in piata sau stradal, cu autorizatie de la primarie, dar uneori mai vand si catre societati, en-gros. Ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa anunt undeva, sa inregistrez atestatul, se plateste impozit?

Dnul Istrate cunosc si eu pasii pentru obtinerea unui atestat, i-am parcurs, si la fata locului nu a venit doar o comisie, ci chiar 2, una de la primaria de care apartin si una de la camera agricola judeteana, deci este clar ca, eu chiar produc ceea ce comercializez. Legea am citit-o si eu, am intrebat si la primarie si din moment ce am pus intrebarea aici este clar ca nu am primit un raspuns clar. As fi dorit un raspuns din partea celor care chiar s-au intalnit cu aceasta situatie.

A intrebat Adriana Dinu

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 9.02.2017, 20:04

Cred ca inainte de a va pune intrebarea pe Bizoo era bine sa intrebati pe cel ce a primit cererea, respectiv functionarul public de la Primarie. Mai mult, in control in urma formularii si depunerii cererii trebuia sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra, la ferma, solar, sera si sa va controleze daca exista sortimentul de flori scris in cerere, cantitatea pe sortimente. Dupa consemnare si verificarea realitatii un delegat desemnat conform. Legii nr.145/2014 elibereaza un inscris prin care aproba sau respinge, depinde de probitatea profesionala a functionarului. EL ESTE OBLIGAT SA VA SPUNA TOT CE ATI CERUT MAI SUS. Legea 145/ 2014 este permisiva, este binevoitoare cu toti nelgiuiti, ce sa spun, cu frauda la drumul mare.
Mafia florarilor este in floare intr - o tara unde nu se respecta munca (Optiune din teren).  

Sursa: Proprie

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Neli Jenica a raspuns pe 19.02.2017, 14:25

Daca aveti doar atestat de producator ,platiti doar un impozit la primarie stabilit de dansii. Daca vreti sa aveti firma pf/af atunci trebuie inregistrat la camera de comert si platiti un impozit anual pe venit.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.02.2017, 14:50

Primaria pe raza unde aveti domiciliul ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello