Intrebare rezolvata

avatar

Se pot accesa fonduri europene pentru o firma de transport, nou infiintata?

Buna,
As dori sa infintez o firma de transport(Tir,24 de tone) sa lucrez pe comunitate. Pot sa accesez fonduri europene pt a cumpara masini si pt a le asigura mentenanta(combustibil,service,etc.) 2-3 luni la incepul afacere. Dispun si eu de un procent din suma investita de 20-30%.

Si in ce condtii primesc bani,, cat timp trebuie sa fie firma pe profit,ce se intampla daca afacerea esueaza?Momentan nu activez in domeniul de transport.

Ps.Am 24 ani si nu am avut firma inmatriculate pe mine pana la acest moment

A intrebat Pop Stefan

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 6.02.2017, 10:23

De ce vrei tu sa te complici asa de tare si sa cumperi tir ???

Iti poti face firma si sa te ocupi de vama , intermedieri transporturi pe comunitate- adica tu identifici firme care au camioane si tiruri la tine in oras ,localitate firme mici si le propui un parteneriat - tu pentru clientii tai apelezi la ei , cauti clienti firme din tara sau din afara carora le spui ca intermediezi transpotul si colaborezi cu firme de transpot si facturezi pe firma ta si apoi platesti cursa din banutii luati.

Sunt foarte multe firme care se ocupa doar cu intermedierile.

Poti primi banuti daca ai un Start up pentru firma de prestari servicii ca sa iti cumperi calculatoare, sa inchiriezi sau sa cumperi un spatiu, sa amenajezi spatiul , sa iti faci site, sa cumperi imprimanta, soft de contabilitate sau CRM ERP, sa cumperi mobilier, autoutilitara N1.

Bafta.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 6.02.2017, 03:17

Pentru ceea ce solicitati dvs nu puteti obtine fonduri europene. Cel mult sa obtineti ceva fonduri pentru un site, programe informatice, nu costuri de exploatare.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello