Intrebare deschisa

avatar

Este buna ideea unei firme de constructii?

Buna ziua,

Datorita spiritului creativ, imaginatiei bogate si dorintei de a incepe ceva pe cont propriu, ma gandesc tot mai mult la infiintarea unei firme de constructii. De ce constructii? Pot spune ca am crescut in acest mediu. Bunicul a fost constructor si tatal meu pana la o varsta. Imi place, inteleg foarte bine ce implica pasii unei constructii si cam care ar fi rolul meu de administrator. Mi-e teama insa de startul pe care trebuie sa-l demarez. Ma refer la muncitori, utilaje, unelte, un necesar de capital si cum pot castiga un client fara a avea un portofoliu. Tin sa precizez ca sunt din Cluj-Napoca, o piata buna, o metropola in continua dezvoltare, ceea ce ma face sa vreau asta tot mai mult. Doresc sa incep prin a contrui case unifamiliale. Ajutati-ma cu sfaturi.

Va multumesc.

A intrebat Coman Adrian

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

George Tutunea a raspuns pe 20.08.2020, 20:16

Buna ziua.

Sfatul meu este sa incepi prin a face practica...... daca iti doresti cu adevarat sa incepi aceasta afacere. Angajeaza-te in constructii si urmareste fiecare etapa... invata... invata. Iti iei informatiile direct de la sursa. Nu este complicat sa-ti gasesti de lucru in constructii. Vezi cum fac altii si imbunatateste.

Mult succes.

Sursa: https://www.facebook.com/SolutiiProfesionaleIgienaSiCuratenie

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Ioan Bocancea a raspuns pe 31.01.2017, 23:46

Nu exista afaceri rele ci afaceri prost administrate. Toate afacerile sint bune daca-s administrate bine. Tine minte ca fara sa joci nu ai sanse de cistig. Daca poti cistiga cu un client inseamna ca mai poti si cu altul. Afacerea incepe cu primul client!
CURAJ! (mai trebuie cite ceva pe linga el, dar fara el n-ai nici o sansa!)

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz


 

avatar

Ionela Iliesi a raspuns pe 31.01.2017, 11:50

In fiecare zi se cauta firme de constructii pe Google, deci parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa creati un site pe care sa prezentati serviciile si sa invatati sa il aduceti in primele rezultate Google pentru a fi primul la cautari precum "firma constructii Cluj". Dupa ce veti incepe sa colaborati si serviciile oferite vor fi bune veti incepe sa primiti si clienti prin recomandari.

Puteti invata singur sau sa urmati cursuri SEO sau cursuri Google AdWords care sa va ajute sa invatati rapid cum sa va promovati pe Google, iar site-ul este bine sa vi-l faca cineva care se pricepe la asta. Gasiti programatori pe site-uri ca Fiverr sau Freelancer.  

Sursa: http://www.cursuri-seo.ro/ , http://www.rezistenta-online.ro/

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello