Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot sa deschid un SRL-D cu activitate de comert?

Buna ziua,

Dupa cateva planuri si discutii am ajuns sa ma gandesc daca as putea deschide magazinul meu prin SRL-D cu acivitate de comert. Dispun de 50 % din investitie, care am inteles ca ar fi o conditie, dar sigur sunt multe conditii pentru accesarea celor 10000 euro si nu stiu exact daca imi permit codurile CAEN aceasta activitate.

Multumesc.

A intrebat Anca Popica

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 25.01.2017, 19:54

1. mergeti la Reg.Comertului de la dvs din oras ssi veti primi o lista cu actelele pe care trebuie sa le duceti,
2. dupa ce aveti completat dosarul si 200 de lei capital social dureaza maxim 4 zile infiintarea firmei ,
3. Dupa infiintarea firmei trebuie sa depuneti Decl. 100 pe ZERO daca nu aveti activitate ,
4. daca veti avea activitate veti avea nevoie de un Contabil pentru declaratii, salarizare ertc.
5.. Finantare nu veti obtine daca nu aveti activitate de 1 an , daca nu aveti profit , anul treccut a durat 3 luni pana au dat raspunsurile ca au fost bugetarii in GREVA,
6. Aveti nevoie de Consultant care sa va faca proiectul pentru finantare, urmatoarea perioada de depunere a proiectelor este in Octombrie-Noiembrie 2017

Aveti grija ca dvs trebuie sa aveti 50%+ banii de TVA din totalul proiectului, dupa acceptarea proiectului va cere sa faceti dovada ca aveti banii de investitii adica 20.000 de euro +TVA=24.000 si dvs faceti investitia si apoi primiti 50% din valoarea proiectului FARA TVA !

ATENTIE CONSULTANTUL VA CERE 500-1000 DE EURO IN AVANS PENTRU PROIECT !

Sfatul meu - daca nu aveti bani ,firma pe PROFIT , Bilant depus nu veti vedea nici un ban , bancile nu va dau credit si cei de la AIPPIMM nu  va baga in seama .

AM UITAT SA SPUN PENTRU COMERT COD CAEN SE DA PUNCTAJ MIC , MAI MULT SE DA PENTRU IT SI PRODUCTIE , VETI PRIMI CU 15 PUNCTE MAI PUTIN SI AUTOMAT VETI FI RESPINSA - SE IAU LA PURICAT FIRMELE CU 100 DE PUNCTE , APOI 95 ,APOI 90 si peentru cei cu 85 sau mai mici nu raman banuti .

Bafta.

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello