Intrebare rezolvata

avatar

Ce afacere credeti ca pot deschide cu suma de 50.000 de euro cash?

Va rog sa imi dati cateva sfaturi despre o afacere care se poate deschide cu suma de 50-60-70 de mii de euro. Am mintea varza si am 1000000000 de idei de afaceri dar toata lumea cu care vorbesc despre ele ma descurajeaza si imi spun toti ca nu merge.

- Initial am vrut sa deschid un magazin in mediul rural in curtea casei care se afla la soseaua principala intr-o comuna mare care face legatura cu mai multe sate si este foarte circulata. Spatiul pe care am vrut sa-l construiesc ajungea undeva la 55-60mp.

- Apoi m-am gandit la o afacere de organizare evenimente in orasul Alexandria, Teleorman. Aveam de gand sa cumpar un teren intravilan de 3000mp pe care sa amplasez in viitor vreo 3 corturi, 1 piscina, etc. Vroiam ca dupa ce cumparam terenul sa fac un credit ipotecar si sa investesc pentru inceput suma de 50.000 de euro intr-un cort sau doua, 1 bucatarie si usor usor sa-i dau drumul la afacere.

- M-am gandit si sa cumpar o linie de fabricare peleti, brichete din rumegus si sa amplasez o hala in comuna Magura, Teleorman unde locuiesc parintii mei.

- O alta idee era sa cumpar o linie de fabricatie de mobilier la comanda si sa produc mobila tot in mediul rural. Si sa-mi fac reclama pe net, un site web, etc ....

Am foarte multe idei, am vointa, am ambitie dar nu ma sustine nimeni. Nu provin dintr-o familie de afaceristi si nu am avut in viata mea o afacere. Banii de care dispun i-am strans singur, am muncit, m-am chinuit si am pus deoparte aceasta suma.

NU vreau sa ma arunc intr-o afacere cu capul inainte si mai tarziu sa nu stiu pe unde sa scot camasa. Astept parerile si sfaturile voastre si va multumesc !!!

P.S: As incerca si in Bucuresti sa fac ceva doar ca aici pretul la terenuri este foarte mare si sincer chiar nu vreau sa inchiriez un spatiu comercial/hala/teren/etc. Pot eventual sa cumpar 500-1000mp in zonele limitrofe, sa girez cu terenul si sa fac un credit ipotecar pe care apoi sa-l investesc in teren.

A intrebat Dumba Daniel

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 15.01.2017, 23:55

Bună seara
Ținând cont de lipsa de experiență în ale antreprenoriatului, mi-aș lua măsuri ca riscul financiar să fie minim. Din cele descrise de tine două mi-au atras atenția:
-fabricuța de peleți și/sau brichete-dar nu numai din rumeguș, ci și din resturi vegetale
-făbricuța de mobilă
Ambele au câteva avntaje:
-pot fi cofinanțate din fonduri UE în procent de 90%
-marfa poate fi vândută oriunde folosind publicitatea pe net
-la capacități de producție mici nu vor fi probleme cu aprovizionarea cu materii prime și nici cu desfacerea.
Mai sunt și alte avantaje. Oricum, riscurile sunt foarte mici.
Succes!

Sursa: https://www.bizoo.ro/firma/duplicomgrup/

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Vasile Eugen Catalin a raspuns pe 16.01.2017, 12:15

eu mam documentat in mai multe domenii si noi vrem sa facem o ferma cu tot felul de păsări avem locul de 2500mp avem si unele păsări dar nu avem banii necesari sa punem aceasta ferma pe picioare am tot căutat un sponsor dar nu am gasit sau pe cineva sa se asocieze cu noi avem posibilitate mare sa trimitem carnea in străinătate ma refer la carnea de bibilica care este foarte căutată rata ,gasca iarasi ficatul lor este o delicatete in restaurantele din străinătate avem unde sa le vindem mai ales ca profitul este foarte mare si contează foarte mult sa ai un loc unde sa vinzi marfa mai ales la început .daca esti interesat sa investesti banii in ceva de la care vei avea profit maxim contactează-ne iti las num de whatsupp 0744174703 asa iti putem explica mai bine despre ce este vb

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello