Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru a comercializa porumb fiert?

Salutare tuturor,

Ce acte sunt necesare pentru a comercializa porumb fiert in piata , avand in vedere ca deja detin un certificat de producator?

Pe langa documentele necesare as dori sa intreb daca, marfa pe care o produc (porumbul) sunt obligat ca si producator sa o comercializeze in stare bruta sau o pot fierbe.
Daca doresc sa deschid mai multe standuri ce este necesar sa fac?

Va multumesc si apreciez orice raspuns.

A intrebat Cojan Tiberiu Viorel

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 16.01.2017, 14:22

https://megaajutor.bizoo.ro/intrebare-20770-ce-acte-sunt-necesare-pent...

citez :

daca vreti sa vindeti porumb fiert,castane fripte trebuie sa mergeti neaparat la primarie ei va vor elibera un certificat prin care va autorizeaza aceasta vanzare precum si locul unde puteti comercializa aceste produse.Nu este nevoie de autorizatie ca PFA sau certificat de producator .Primaria va elibereaza (contra cost) un act care atesta ca dvs puteti comercialia ca si sezonier (adica pentru o perioada de 30 -40- 50 zile aceste produse in acel loc. Bun pana aici este clar ACUM urmeaza lucrul cel mai important si anume dvs trebuie sa aveti un act de provenienta al marfii ..adica un document care sa arate de unde aveti marfa.Daca o cumparati de la piata nimeni nu va poate da un act de provenienta un aviz deci .. si aici apare paradoxul .. deci spun datorita acestui fapt si numai acestui fapt TREBUIE SA AVETI CERTIFICAT DE PRODUCATOR pentru ACESTE MARFURI sa zicem (porumb si castane( daca le luati aceste produse din magazin atunci aveti BONUL FISCAL pe care trebuie sa o prezentati la control(cand v-a venii)

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello