Intrebare rezolvata

avatar

Ce fonduri exista pentru o ferma de bibilici?

Vreau sa fac o miniferma de familie cu bibilici plus rate si gaste pentru ficat. Detin un teren 2500mp intravilan cu posibilitate de extindere pana la 10000mp.

Ce fonduri pot accesa pentru infiintarea acesteia? Cine ma poate ajuta?

A intrebat Vasile Eugen Catalin

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 15.01.2017, 02:52

In domeniul agriculturii lucrurile stau astfel : mai intai faci ferma din fonduri proprii si apoi o dezvolti din fonduri europene. Pentru a putea accesa o finantare, ferma ar trebui sa fie suficient de mare, respectiv sa inregistreze minimu 8000 Euro SO ( echivalent marja bruta, adica cifra de afaceri minus cheltuielile variabile si eventualele subventii).
Nu exista finantare pentru start-up in agricultura.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 16.01.2017, 22:46

,,Nimeni nu te poate ajuta". Bibilica este incompatibila cu Rata si Gasca. Pt. a fi dat un ajutor concret de catre un consultant sunt necesare f. multe date> Cu 2500 mp pe care ii detineti faceti un S O L A R unde sa puteti lucra cu familia si beneficia in calitate de mic producator de toate beneficiile.  Bibilicile, Ratele, Gastele nu cresc numai cu iarba si insecte, acestora le trebuie asigurate grauntele..... De unde?! Dimensiunea unei ferme este in functie de numarul de animale, culturi, etc, plus valoarea lor exprimata in euro.
Pe un ha detinut in ,,extenso" puteti sa - l cultivati in sistem eco ca si cei 2500 mp, declarati la APIA si mai primiti subventie ce depaseste in cativa ani fondurile ce le - ati putea obtine prin proiecte. Este bine sa va asigurati ca detineti competente in meseria de legumicultor sau in sectorul animal. La curs puteti sa va clarificati multe din dilemele care va framanta.
In plin elan tineresc va dorim mult succes.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 17.01.2017, 17:32

Buna ziua,
In anumite conditii puteti sa beneficiati de programul pentru tinerii fermieri, ferme de familie sau ferme mici.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 15.01.2017, 22:40

Ce concurenta in bransa exista,posibilitatea de contracte,interese in regiune,spatiul si bugetul propriul va pot ajuta la obtinere de fonduri,dar trebuie sa existe activitatea si constructia ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello