Intrebare rezolvata

avatar

Exista echivalentul portalului just.ro DAR pentru anchete penale?

Daca vrei ca cineva sa stii cate dosare la judecatorie are fie civile, fie penale, exista just.ro. Pt cercetarile penale, parchet, in afara de acele instiintari pot afla daca mai am invinuri de undeva?

A intrebat Pop Mihaela

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 7.01.2017, 03:30

Nu exista asa ceva. Ancheta penala nu beneficiaza de publicitatea aferenta fazei de judecata. O modalitate de a afla daca exista anchete in desfasurare in ceea ce va priveste este sa solicitati in scris Parchetelor/inspectoratelor de Politie sa va declare daca exista cercetari in ceea ce va priveste.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 8.01.2017, 10:52

nici o institutie nu are voie sa puna ,,la liber,, date confidentiale despre o persoana sau alta ,sau fapte savirsite de acestea!Dosarele pe rol,dosare in formare,etc,nu va pot satisface dorinta ptr ca nu sint definitivate si fara hotariri judecatoresti nu pot fi calificate ca fiind ,,ilegale,, sau legale Oricum ,,mapa,, exista si cu ajutorul avocatului veti putea afla ce invinuiri vi se aduc .

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello