Intrebare rezolvata

avatar

Administratorul nu vrea sa ma plateasca, unde reclam?

Din pacate nu vreau sa imi schimb locul de munca la o firma privata, dar nici patronul nu vrea sa ma "de-a afara", unde  reclam faptul ca nu mi-am  primit de cel putin 3 luni salariul si nici macar nu intentioneaza acest fapt in conditiile in care colegii i-au primit, nu am notificare , firma e fara datorii, pur si simplu rea intentie , ca nu vreau "ceva" cu dansul, fiind singura cu un copil, iar remuneratia o face dupa bunul plac, adica in "bunul caz" mi-a oferit 6 mil/luna.

A intrebat Pop Mihaela

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 7.01.2017, 03:31

Sesizare la ITM in prima faza, apoi instanta.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 8.01.2017, 10:43

exista legi ,deci toti angajatii trebuie tratati la fel ! Numai in coditii speciale si cu acordul angajatului se modifica anumite ,,intelegeri,, referitoare la retribuire,si acestea bine corelate cu legea .Este o discriminare si trebuiesc  sesizate autoritatile,ITM ,plingere si informarea facuta scris,nr de inregistrare,aduceti la cunostiinta Min Muncii,! Toate aceste va vor ajuta in fata legii,mai repede sau mai tirziu angajatorul trebuie sa caute sa justifice comportamentul !Nu lipsisti de la servici,cautati martori intre colegii de munca,depuneti astfel de sesizari si la biroul personal al firmei ,sindicat Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 11.01.2017, 13:01

Mergeti la ITM la ghiseu si ii suna ei pe cei de la firma, cand administratorul aude ca este sunat de la ITM o sa fac ain pantaloni de frica , apoi daca nu vrea faceti sesizare la ITM si vin ei in control .

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello