Intrebare rezolvata

avatar

Ce documente sunt necesare pentru a dezmembra stalpi de tensiune?

Intentionez sa dezmembrez un anumit numar de stalpi de inalta tensiune dezafectati de foarte mult timp, intr-o zona de camp departe de case sau de vreo asezare rurala.

In acest caz am nevoie sa aflu documentele necesare(aprobari-autorizatii s.a.m.d).

Va multumesc anticipat!

A intrebat Tuta Razvan

Raspunsul ales

avatar

Gabriel Klein Kiritescu a raspuns pe 29.12.2016, 21:58

Buna seara,
Va sfatuiesc intai sa aflati cine este proprietarul acelor stalpi si sa aflati daca vor sa-i instraineze.
Daca da atunci cumparat-ii, demolati-ii si vindeti-ii.
Nu va apucati sa va atingeti de ei fara a avea acte in regula pentru ca riscati puscaria.
av. Gabriel Klein Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.avklein.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 7.06.2017, 09:22

Stalpii de care vorbiti nu sunt simpli stalpi, sunt stalpi de inalta tensiuni care, dincolo de faptul ca sunt proceduri speciale pentru instalarea, respectiv dezmembrarea lor, acestia se afla in proprietatea /custodia societatii de furnizare a energiei.
De aceea, o astfel de actiune din partea dvs intra sub incidenta legii penale si se pedepseste ca atare, nemaivorbind de pericolul la care v-ati putea expune.

cu stima,

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 27.12.2016, 17:34

daca sint dezafectati nu inseamna ai nimanui,ci proprietatea celor de la distributie,deci pot sa va garantez ,nici cea mai mica sansa ! Astefel de stilpi sint inregistrati ca nr la magistrala de Transport de curent a celor ce au custodia si se ocupa de transportul de Energie in tara ! Si inca ceva acesta nu i metal de care stiti dstra sau credeti,sint materiale Special tratate ptr ca sa nu rugineasca si modul de prindere al segmentilor si bratelor este unul Special care nu permite oricui sau nu oricine poate sau are voie la inaltime si Sub  o astfel de greutate sa lucreze !  Oricum si montarea lor se face Sub conditii deosebit de periculoase ,personal calificat ptr lucru la inaltime,utilaje speciale,etc. Succes la idei ,,normale,,

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello