Intrebare rezolvata

avatar

Intentionez sa deschid un magazin de piese auto. Este nevoie de un soft pentru cautarea pieselor?

Am un spatiu in centrul orasului si doresc sa deschid un magazin de piese-auto. Sunt din domeniul vanzarilor dar nu al pieselor auto. Dispun si de o suma pentru a cumpara produse pe stoc dar nu stiu care este modul de organizare al acestei activitati. Daca cineva poate sa ma ajute, il rog foarte mult sa o faca!

A intrebat Alexandru Dan

Raspunsul ales

avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 21.12.2016, 05:00

Nu-ti trebuie nici un soft !!! gama de produse ti-o alegi tu ((componente auto , uleiuri, filtre, accesorii gen stergatoare baterii ,etc !)) si ....daca nu te cauta ei ii gasesti pe GOOGLE !!... vei lucra cu cei care vor fi prompti in livrare , cu cei care nu-ti cer banii imediat si cu cei care-ti aduc marfa de calitate !! stabileste-ti o strategie de lucru, pe ce produse te bazezi cind vei incepe vinzarea !!! ar fi bine ca piesele "mai speciale"doar sa le comanzi cimd ai comanda ferma !! nu sta cu banii blocati i9ntr-o chestie v=care nu se vinde repede !!!! bafta !!

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gheorghe Duma a raspuns pe 14.01.2017, 09:52

E normal sa ai un soft de identificare sau echivalare a pieselor,  altfel cum identifici o anumita piesa care difera pe acela?i tip de automobil? TecDoc , partslink !! Etc
Clientul nu așteaptă pina îți răspund și identifica furnizorii piesele necesare,. Sunt cataloage online pt diferiți furnizori gen MANN, Mahle, Febi etc, succes

Sursa: www.schkabel.ro

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello