Intrebare rezolvata

avatar

Pe CAEN 7112 se pot elabora proiecte de fonduri europene?

A intrebat Septimiu Razvan

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 17.12.2016, 18:38

Da,  " Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea: - CAEN 7112 este activitate eligibila la finantare pe anumite scheme de finantare. De exemplu,  pentru submasura 6.2 si 6.4 din PNDR activitatea este listata in Anexa 7 intre activitatile eligibile, dar, atentie mare, nu este punctata ca activitate din sectoare cu "potential  de   crestere" in mediu rural, deci in urma evaluarii punctajul va fi relativ mic. Schemele de finantare prezentate sunt cu titlu de exemplu, pentru identificarea unei scheme de finantare adecvata conditiilor dumneavoastra ar trebui luat in calcul mai multi factori.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 19.12.2016, 08:48

Buna ziua,

Pe codul CAEN 7112 - " Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea": se poate solicita finantare nerambursabila in diferite programe de finantare, dar depinde mult ce doriti sa achizitionati, locatia investitiei,etc. Daca aveti nevoie de ajutor vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si la adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello