Intrebare rezolvata

avatar

Cat ar costa o constructie gard din beton?

Va rog frumos sa ma ajutati, as dori sa stiu cat m-ar costa un gard se imprejmuire din beton cu materiale si manopera incluse. Sunt in jur de 120 m liniari.

Manopera sa includa deasemeni Sant de sustinere a placilor.
As dori sa mai stiu, care este perioada cea mai favorabila pentru instalarea gardurilor si cat timp necesita efectuarea intregi lucrari, adresa fiind in Jud. Teleorman.

Va multumesc.

A intrebat Mangiru Amalia

Raspunsul ales

avatar

Doru Lacatus a raspuns pe 21.11.2016, 08:39

Aici nu veti afla niciodata un raspuns precis la intrebarea dumneavoastra. Sunt site-uri de specialitate de unde va puteti documenta dupa care, contactati una sau mai multe firme sau PFA-uri care sa vina la fata locului, sa stie exact ce vreti si va vor face o oferta de pret.

Sursa: http://www.euconstructor.ro/preturi-constructii/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 6.12.2016, 13:00

Luati in calcul un pret de circa 200 lei / ml pentru modelele de baza.
Volumul de lucru e semnificativ asa ca puteti conta pe obtinerea unui discount important. Negociati pretul si conditiile de executare cu mai multe firme apoi va decideti.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 21.11.2016, 08:45

Costurile pot Varia functie de inaltimea si grosimea aceastuia ! Va referiti la placi de beton,atunci puteti face sondaje care sa va permita sa descoperiti unde ar fi convenabil si cel mai mic,calitatea fiind pastrata .Incercati diferite intrebari direct la sursa,cei ce se ocupa cu asa ceva va vor informa corect. In joc fiind manopera care include nr de muncitori si utilaje ,experienta deci perioada se scurteaza ,etc. Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello