Intrebare rezolvata

avatar

Ce pedeapsa risca fostul sot?

In urma unei perchezitii efectuate de politia economica, la domiciliul fostului sot si la una din firmele pe care le administreaza s-au ridicat dovezi care vor arata cu certitudine: falsuri in inscrisuri oficiale, uz de fals (o face de 4 ani), evaziune fiscala (nimic nu era trecut in contabilitate), oricum asta cautau conform mandatelor de perchezitie. Dat fiind ca nu mai are antecedente penale, inca, doar dosare penale pentru loviri, batai, facute de mine dar care nu au ajuns inca in sala de judecata, as vrea sa stiu daca nu ar mai fi acele plangeri, pentru capetele de acuzare mentionate in mandat, ce pedeapsa risca? Va multumesc.

A intrebat Pop Mihaela

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 4.11.2016, 08:09

In dosar se tine cont de rezultatul ,,dovezilor,, adunate care fac obiectul evaziunii fiscale cit si a uzului de fals ! Plingerile dstra nu fac parte din tema actuala,fiind legale daca dstra civil il aduceti in fata legii ! Ptr cele prezentate,exista posibilitatea de condamnare in urma dovedirii vinovatiei chiar si cu amenda sau pedeapsa privare de libertate ,conf art 323.legea 286/2009 reviz. 2016 ! Mai exista un plus daca se constata ca a fost facuta in mod repetat ,deci nu putem sa ne pronuntam din lipsa de informatie !

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello