Intrebare rezolvata

avatar

Ce avize/autorizatii elibereaza primaria pentru infiintarea unui parc de dezmembrari auto?

Ce avize/autorizatii elibereaza primaria pentru infiintarea unui parc de dezmembrari auto?

A intrebat Alex Alex

Raspunsul ales

avatar

Istrate Radu a raspuns pe 1.11.2016, 14:59

Primaria da doar acordul de functionare pe punctul de lucru. Cu atentie trebuie tratata autorizarea la Mediu si Apele Romane (amenzi extrem de mari daca se constata vro problema).

Cateva chestii de care trebuie sa tineti cont:

- suprafata pe care depozitati masinile pentru dezmembrare trebuie sa fie betonata si sa fie dotata cu un sistem de rigole

- apa contaminata colectata de rigole trebuie trecuta printr-un separator de hidrocarburi.

Gasesti pe acest site cum trebuie sa arate un separator de hidrocarburi: http://www.icdv.ro/separator-hidrocarburi

Sursa: http://www.icdv.ro/separator-hidrocarburi

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 2.11.2016, 10:31

Nu ne spuneti daca aveti ceva construit pe suprafata respectiva.Daca nu aveti , va trebui sa va faceti un dosar pentru obtinerea autorizatiei de constructii.Primaria are un birou specializat pentru asta, unde veti afla toate documentele necesare,taxe,etc. Dupa terminarea activitatii de constructii tot primaria va face o receptie si veti fi trecut in registrul fiscal in vederea impozitarii.Dupa asta va trebui sa va faceti ,cu o firma specializata ,o documentatie de cadastru, care ,se depune tot la primarie ,dar care va va folosi si la alte lucrari pe care veti dori sa le faceti ulterior, de exemplu instalarea gazului metan, apa, canalizare,etc. Sigur ca pentru a deschide afacerea trebuie sa aveti o societate a carei profil o veti stabili la Registrul comertului,unde veti afla toate amanuntele privind documentatia si taxele necesare.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello