Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot comercializa ulei achizitionat la bidon de 25 l si imbuteliat la 1 l?

Buna seara,

Doresc sa cumpar ulei la bidoane de 25 l si sa il imbuteliez la 1 l. Trebuie sa pun pe sticle eticheta originala?
De ce anume am nevoie ca il vand?

Multumesc.

A intrebat Dobre Florentina

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 1.11.2016, 14:38

In principiu produsul nu va apartine deorece este produs de altcineva care,trebuie sa-i asigure si calitatea. Din acest punct de vedere el raspunde in fata organelor de control in drept! In fond, pentru dvs. asta este o binefacere.Eu am convingerea ca orice producator este incantat sa vorbiti direct si sa stabiliti termenii afacerii.Asta pentru ca el este proprietarul unei marci ,iar simpla imbuteliere nu schimba cu nimic estenta produsului. Ca urmare va va pretinde sigur sa folositi sigla sa. Nu-mi imaginez cat de rentabila pare sa fie aceasta afacere avand in vedere liniile de imbuteliere, personalul ,impozitele,etc. Banuiesc ca nu o veti face manual si, in nici un caz fara sa fiti inregistrati ca o societete comerciala.Pe Google ca si in magazine veti gasi adresele producatorilor cu care sa vorbiti.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   3 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Istrate Radu a raspuns pe 1.11.2016, 15:05

Conform legislatiei sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentului trebuie sa faceti aceasta activitate intr-un mediu controlat si autorizat. Adica nu puteti cumpara bidoanele de 25 litri si le puneti in bidoane de 1 litru in spatele casei. Important este si unde doriti sa-l vindeti. (intr-un magazin, la un targ etc)

Sursa: www.icdv.ro

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 30.10.2016, 09:41

Nu,nu trebuie,modificind eticheta si deci originea si provenienta produsului achizitionat va obligati la noi analize,controale,etc. Dovada o faceti cu actul de achizitonare ,dar,nu uitati modul de ambalare in ce conditii si imprejurari este facut ,se pastreaza absolut tot procesul technologic cerut si avizat ,ptr ca uleiului sa nu i fie modificata calitatea,!? Succes

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello