Intrebare rezolvata

avatar

Se pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unui abator de pasari pentru locuitorii din zona?

Buna ziua,

Se pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unui abator unde locuitorii din comuna sa aiba posibilitatea de a abatoriza pasarile legal, cu acte de la medicul veterinar, pentru a le putea vinde? Cine poate accesa astfel de fonduri, primaria sau locuitorii?

Multumesc.

A intrebat Dobre Florentina

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 30.10.2016, 12:02

Pentru a accesa fonduri europene este necesar sa apelati la o societate specializata care intocmeste un dosar ce cuprinde ,printre altele si datele economice ale societatii pe care o detineti in prezent.Daca nu detineti o societate in prezent tot ei va vor ajuta sa va incadrati in categoria unui capitol prevazut de lege. Aceasta societate va depune dosarul si va poate urmari evolutia lui.In mod sigur,in capitala de judet sau municipiile din judet puteti gasi o asemenea societate specializata. Nu aveti nici o treaba cu primaria decat dupa ce vi se aproba dosarul cand, veti cere autorizatii de constructii, autorizatii de mediu,etc. etc.Succes!

Sursa: RESEARCH  AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 2.11.2016, 01:31

Buna ziua,
Da, exista un program destinat prelucrarii si marketingul produselor agricole.
Stoian Sorin

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello