Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru a aduce o masina pe platforma?

Vreau sa achizitionez o platforma si sa ma duc in Germania sa cumpar o masina. Ce acte sunt necesare pentru aceasta treaba?

A intrebat Calin Costin

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 22.10.2016, 11:05

Aveti nevoie de permis de conducere,masina care tracteaza trebuie sa aiba si sa respecte capacitatea cilindrica si greutatea totala necesara ptr a putea tracta platforma si Masina achizitionata ! Mare grija asigurarea si zoll numar nu mai este nevoie,deci aveti o economie de 200 euro. va spun ca sa stiti si sa nu picati in plasa unora sau altora,care traiesc din asa ceva prin alte tari ! Nu urcati o Masina pe platforma daca este accidentata decit daca primiti actul constatator si specificarea in Kaufvertrag!(act de cumparare,contract !) daca Masina i ok,probefahrt,cereti nr, de proba si dati o runda si observati eventuale defecte ascunse,cereti sa specifice nr de km in contract,nr de km sa specifice ca s reali ! Ptr mai multe puteti sa mi scrieti aici pe emailul meu,!succes

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gheorghe Duma a raspuns pe 28.10.2016, 18:26

La subiect, actele mașinii care tratează, ale slepului la zi, și actele dumneavoastră, permis de conducere pt categoria din care face parte ansamblul de vehicule, masa maxima admisa?

Sursa: schkabel spedition

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello