Intrebare deschisa

avatar

Speta de natura contraventionala sau penala? Fac plangere sau nu?

Buna ziua,

Sunt divortata legal de 2 ani, la notariat, in urma intelegerii, desi nu am facut partajul, eu folosesc sau raman in apartament, iar el urma sa locuiasca la casa. A primit vreo doua amenzi ca venea si dadea cu piciorul in usa sa ii deschid, ultima data, respectiv in urma cu o saptamana, m-au vizitat niste prieteni de-a mamei, o tanti si un nenea si mai era in casa fetita de 3 ani.

A sunat la interfon, i-am spus ca sunt "ocupata", a dat cu picioarele in usa, pana atunci s-au adunat vecinii, mi-a fost jena de invitati si.... am deschis. Pana sa se ridice oamenii de la masa mi-a tras una in tampla de am ramas iconstienta, apoi am cazut si m-a lovit cu picioarele mai rau ca un animal. A sarit la oameni, la vecini, mi-a luat fata din casa si a plecat. Mentionez ca mi s-a transmis de fostii lui colegi ca ar fi fost sanctionat contraventional si nu are rost sa depun plangere deoarece cauza a fost solutonata cand au venit politistii de la 112, chemati de unul dintre vecini.

Intrebarea mea este: daca speta nu e de natura penala, adica totusi ma loveste de fata cu fetita in propria casa, mentionez ca e bun comun, dar e stipulat ca eu sa o folosesc, daca seta putea fi rezolvata asa usor fara a mi se lua nici macar o declaratie din moment ce eu sunt partea vatamata?

Cu respect, Mihaela.

A intrebat Pop Mihaela

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 20.10.2016, 11:37

Nu aveti nevoie sa asteptati,nu lasati fata sa poata intelege situatia ! Cu cit mai devreme,mai bine,fetita uita f repede la aceasta virsta,nu este timp ptr timic decit,sa va puteti creste fata sanatos !Desigur legea va apara si i de partea dstra ! Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello