Intrebare deschisa

avatar

Diploma unui cetatean strain care a studiat in Ro, pentru a putea fi recunoscuta de un alt stat euro

Diploma unui cetatean strain care a studiat in Ro, master in stiinta educatiei, la universitate privata acreditata la stat, trebuie legalizata, tradusa si apostilata, pentru a putea fi recunoscuta de un alt stat european?

Ce cost are? Cui trebuie sa ma adresez?

A intrebat Doru Moruzi

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.10.2016, 14:03

Fiecare stat are o legislatie si impune anumite reguli referitor la astfel de situatii ! este bine sa stiti ptr ce tara doriti si acolo sa intrebati,de expl . ptr Germania va pot informa ,dar atit ! Si,functie de contractul de munca pot fi recunoscute si dupa,daca cauta loc de munca si depune acte in vederea acestui scop,fortele de munca obliga persoana respectiva la traducere,copie legalizata,recunoasterea acestor documente pe teritoriul tarii respective ! Daca nu am putut sa va pot ajuta in totalitate ,scrieti mi pe pag de email ,aici ! Succes.!          ps. daca nu stiti numai  de dragul unui vot negativ va amestecati !?!Sint,am fost in aceasta situatie si de ani de zile sint implicat in aceasta directie ptr cei ce vor locuri de munca cu calificare si diplome ! Dar,dehhh raminem acolo jos si totusi ,,rotunzi,, ne dam ,ne caracterizeaza !!

Voteaza:   2 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello