Intrebare rezolvata

avatar

Tinand cont de evolutia economiei romanesti, in ce anume ar putea fi rentabil sa investesti?

Buna ziua,

Tinand cont de evolutia economiei romanesti, in ce anume ar putea fi rentabil sa investesti 50-65000 euro, in locatia Crang-Patarlagele din jud. Buzau, pentru a avea un venit lunar net de 1500-1800 RON. Intr-un cuvant, care ar fi oportunitatile si ce fel de productie (orice domeniu) ar fi recomandata in acea zona.

De asemenea, urmaresc ca acea productivitate sa fie de ajutor si acelei comunitati de localnici, tinand cont ca puterea de cumparare este oarecum limitata in acea zona.

Cu respect,
Viorel Joian

A intrebat Viorel Joian

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 17.11.2016, 20:41

Sa dai 5000 mii pe ce, pe vorbe? Eu cand dau un sfat, fac o propunere pornesc nu cu cuvinte din carti ci, din PRACTICA. Stiu si ca, ce este gratis nu are valoare, dar nu ne putem juca cu acere si nu a garanta. Cu ce garanteaza un consultant ca totul este OK. F. multi au pierdut zeci de euro 3000 in cazul M 141 pentru faptul ca nu au tinut cont ca un fermier trebuie consiliat 5 ani si numai trei luni cat s - a executat acel proiect. Deci atentie la acest aspect. Sunt multi avocati care iau, iau spor de castig si, te trezesti ca ai dat ceva pe ce nu merita. pt. Dumneavoastra incepeti cu mijlocul de productie, adica este necesar sa aveti pamant. Daca nu aveti cumparati impreuna cu o casa. Urmeaza o gama de utilaje strict necesare. Si pasul trei animale sau informativa ce cu ce sa cultivati pt. a initia un proiect de instalare. Este necesar calificare, PFA, autorizare, etc, etc. Inainte de a investi studiati, informativa, consultati, vizitati si apoi puteti sa actionati. Va recomand sa faceti ,,INSTALAREA FERMIERULUI' PT. 40000 euro dupa care altul cu Non Agricole unde veti fi propriul angajat, va dati salariul pe care il doriti dupa cum munciti. Pentru a reusi nu uitati sa mergeti cu 2 - 3 variante de facut bani dupa principiul , daca nu pica, cade. Buzoienii sunt oameni harnici asa ca nu puteti decat sa investiti cu mult noroc.

Sursa: Propriu.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 3.10.2016, 14:53

Capitalul mentionat este suficient pentru acoperirea cheltuielilor de start-up pentru multe afaceri de succes. Criteriile de alegere a unei afaceri ar trebui extinse dincolo de valoarea capitatlului initial si amplasamentul investitiei. Un exemplu de afacere viabila ar putea fi realizarea unei ferme de producere a cipercilor si/sau buretilor cu proiectarea a 4 cicluri de productie pe an. Veniturile nete lunare pe care le puteti obtine sunt sensibil peste ce ati indicat dumneavoastra. Stapanirea tehnologiei de productie reprezinta unul din punctele cheie ale acestei afaceri.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   2 3 Raporteaza abuz


avatar

Tehnic Bistrita a raspuns pe 4.10.2016, 10:33

Buna, sunt multe domenii in care ii puteti investi.

Este laudabil ca vreti sa ajutati comunitatea locala, aveti grija cat va intindeti in aceasta directie. Poti face o brutarie (eventual) in aceasta directie.

Recomand servicii, comertul demult e in cap!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz


 

avatar

Ovidiu Borchin a raspuns pe 4.10.2016, 15:28

Buna ziua,

Am citit cu atentie intrebarea dumneavoastra si o prima opinie v-o prezint.

Romanul s-a nascut capabil sa dea sfaturi si constat nu cu surprindere ca acest site a inceput sa exceleze in a sprijini "darea de sfaturi" ceea ce nu este rau intr-o prima faza.

Problema reala se naste in faza a doua cand unii dintre initiatorii acestor intrebari ajung sa se increada in anumite directii induse si constata pe pielea lor faptul ca exista o diferenta intre sfatul gratuit si aruncat fara asumarea vreunei responsabilitati si consultul platit ce ofera garantia indeplinirii sarcinilor asumate.

Deci stimate Domn aveti de ales intre a lectura fel de fel raspunsuri si de a spera in miracolul indeplinirii uneia dintre ele in cazul ca o alegeti sau de a deveni constient de faptul ca 5000 euro este o suma mult prea mica pentru succesul ce vi se garanteaza.

Cu respect,
Dr. Ovidiu Borchin
http://edu.store.ro/

Sursa: http://edu.store.ro/

Voteaza:   1 4 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello