Intrebare rezolvata

avatar

Vreau sa comercializez detergenti cumparati din Italia. As dori sa stiu, ce trebuie sa fac?

Buna ziua,

As dori sa comercializez detergenti din Italia dar as dori sa ma adresez doar magazinelor, revanzatori, etc. Care sunt pasii de urmat si daca sunt reguli privind continutul chimic al acestor detergenti.

Multumesc.

A intrebat Halmagean Florica Zena

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 26.09.2016, 22:03

Înființare Srl-D sau SRL, apoi aveți nevoie de un Contabil pt. depunere declarații, evidență achiziții intra comunitate, întocmire CIM- Revisal și de restul se ocupă el - de contabilitate.

Dvs că să aveți vânzări ar trebui să aduceți mai multe produse si ar trebui să vă deschideți un magazin propriu cu produse din Italia pentru a avea rulaj mai mare.

Sincer nu o să găsiți distribuitori, redistribuirii care să vă cumpere produsele- fiecare fie sunt importatori direcți fie au oamenii casei care ke aduc produsele .

Pt început vă trebuie depozit unde sa țineți marfă importată, apoi aveți nevoie de mașină pt. transport, apoi aveți nevoie de stoc tampon, angajați și lucrurile se complică .

Baftă

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 27.09.2016, 10:40

Detergenti cumparati in Italia nu va da dreptul sa revindeti,decit daca detineti Firma si documentele ,factura de achizitionare a marfii ! Tineti cont,nu daca in Magazine este ieftin si de calitate mai buna decit in tara va ofera o posibila afacere ! Tineti cont de Firma producatoare,pret la productie,livrare,transport,cantintate,etc. !Deci,faceti un studiu aprofundat ptr o ,,afacere,, rentabila . Firma in tara sau acolo,nu conteaza.Daca aveti domiciliul stabil acolo,daca va convin conditiile ,impozitul,etc. Daca nu un SRL cu cod caen necsar activitatii,in tara ! Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello