Intrebare rezolvata

avatar

Ce documente si capital am nevoie pentru a deschide o firma in Germania pentru restaurant-pizzerie?

Buna ziua,

Doresc sa ma mut cu sotul si copilul in Germania si sa ne deschidem impreuna cu un amic ajuns si el de cateva luni un restaurant-pizzerie. Va rog foarte mult sa imi spuneti daca pot folosi SRL-ul din Romania (detinem un SRL) sau trebuie infiintata acolo o firma. Si de locuit vom locui cu acest amic in chirie. Dupa cat timp de locuit in Germania avem dreptul de a deschide un restaurant si care ar fi taxele.

A intrebat Mihai Aurelia

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 16.09.2016, 11:20

Drept de detinere ,imediat,numai ca asa cum credeti nu functioneaza ! Uitati ce in tara este sau nu este,aici,va trebuie domiciliul stabil cu adresa ,ptr a putea avea dupa aceea actele si asigurarile corecte si pe adresa dstra . Inafara functie de virsta copilul trebuie anuntat ptr acte,gradinita,scoala,etc. Chiriile nu s chiar cum credeti,sumele urca in sus functie de zona,sau chiar la preluare de contracte va trebuie tranzlator, cunostiinte necesare ptr o astfel de tranzactie etc.Majoritatea romanilor care au lucrat prin Italia vin si cred ca i aceasi ,,bransa,, dar,ajung sa fie angajati si platiti ca ,,sclavi,, in pizariile de aici ! Deci,mare atentie ,stiu ce va prezint,cunosc legile si modul de ,,gindire,, al celor de aici cind este vorba de straini ! Amicul,ajuns de citeva luni,nu cunoaste ,,dedesubturile,, comertului si nici Limba ptr a putea intra in legalitate, legile si prevederile celor de la Finante sau autorizarea ptr astfel de prestari servicii,vinzare,conditiile ptr a putea avea si detine o astfel de activitate,etc. O frizerie sa detineti trebuie sa fiti Absolvent al scoli de maistri in domeniu !Deci,informarea inainte de a face acest pas este obligatorie ! Incercati sa descoperiti ce si cum sint recunoscute diplomele de bucatar,de detinere de Firma in directia si ideea pe care o aveti ! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello