Intrebare rezolvata

avatar

Stie cineva de unde pot aproviziona un magazin de genul "Totul la 15 ron"?

Doresc sa deschid un magazin cu imbracaminte/incaltaminte/accesorii, dn genul totul la 15 ron, insa nu gasesc furnizori foarte ieftini. Am fost si in Dragon la Bucuresti dar nu am gasit preturile care le caut. Stiti ceva furnizori/depozite?

A intrebat Jesyk Jesy

Raspunsul ales

avatar

Cristina Cazacu (Mititelu) a raspuns pe 13.09.2016, 19:48

Va prezint cateva idei care imi vin pe moment in minte:
1.) Un alt punct de vedere este ca puteti achizitiona o franciza de acest fel.

2.) Puteti lua legatura cu reteaua de magazine PPT (Preturi pentru tine) sa vedeti ce conditii au ei pentru o eventuala colaborare.

3.)Stiu ca exista magazine cu marfa confiscata de catre autoritati deoarece nu indeplineste conditiile vamale si se vinde la preturi infime. Aceasta marfa poate fi uneori marfa de calitate ridicata chiar daca la astfel de magazine se vinde la preturi infime. Un astfel de magazin (de fapt mai multe astfel de magazine: Imbracaminte, alimente, mobilier) se afla in Constanta in zona stiuta de localnici sub denumirea "Pudul de Butelii". Cunoscand aceste aspecte va puteti interesa pentru a afla detalii.

4.) Puteti cauta furnizori pe internet folosind google cu extensia altor tari si bineinteles cautand in limba tarii respective. Cautati in tarile producatoare de textile si care au preturi mici.

Totusi 15 lei este o suma mult prea mica pentru a oferi produse (imbracaminte, incaltaminte) de toate felurile pentru orice sezon. Orientati-va si spre sume putin mai mari.
Puteti aduce produse sub 15 lei dar putetia duce si produse peste 15 lei.
Ganditi-va la ce pret ar trebui sa achizitionati dvs. marfa, pentru ca apoi sa va ramana si profit dupa ce platiti: transportul, chiria locatiei, utilitatile, salariile, taxele si impozitele.

Mult succes!

Sursa: http://www.amos-dezvoltare-afaceri.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 13.09.2016, 13:36

Eu m-as feri de acest tip de produse!

Un raport din 2015 al organizatiei Healthy Stuff arata ca peste 81% din aceste produse contin una sau mai multe substanțe chimice periculoase.

Produsele chimice gasite sunt asociate cu boli precum: cancer, obezitate, diabet, astm, tiroida si boli de rinichi, probleme de invatare, IQ-ul mai mic, malformații congenitale și pubertate precoce.

Sursa: http://www.ecocenter.org/healthy-stuff/reports/dollar-store-report

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello