Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot folosi 60 ha de pasune?

Am posibilitatea de a concesiona 60 ha (pe 5-10ani) de pasune, jumatate din subventie se ofera primariei iar jumatate mie. Am disponibili 10.000 euro si m-am gandit sa imi cumpar niste scroafe mangalita. Ceva nu imi place la aceasta idee, dvs. cum ati scoate valoare maxima de pe pasune? Mentionez ca e in zona rurala. Poate imi dati o idee de proiect.

Multumesc tuturor pt timpul acordat!

A intrebat Jesyk Jesy

Raspunsul ales

avatar

Popescu Florin Daniel a raspuns pe 13.09.2016, 11:24

Bună ziua D-le numele meu este Popescu Florin exista mai multe opțiuni pentru a valorifica 60 ha de pășune , Deschiderea a o mică fermă de porci, vaci, oi , capre , sau cultivarea terenului cu grâu, porumb, levănțică , Depinde de bugetul pentru investiții și pentru programele pentru subvenție agricolă , non -agricolă

Sursa: Popescu Florin

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 13.09.2016, 06:33

Dc scroafe mangalita si nu capre , oi , ????!!!!...poate vaci !! sau cai !!!.....
toata lumea pleaca la drum cu ideea (gresita!) de "äti scoate valoarea maxima de pe pasune" !!..in cel mai scurt timp !!...
sunt atatea cauze care pot sa nu te duca la [valoarea maxima!] ; trebuie vazut ce se preteaza pe terenul respectiv !! poate mai bine pui sfecla de zahar ?!!! zic !!..

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 13.09.2016, 09:16

Una din cauzele pentru care nu primiți soluții pertinente și pe alții îi enervați, este simplul fapt ca nu dați nici un amănunt despre locația în sine! Unde este,draga aceasta pășune ?În Retezat la 2000 de m? În lunca Dunării? Oare trebuie sa ai inteligenta lui Einstein ca sa te intrebi tu însuți, bai, cu ceea ce spune ăsta aici ,eu,nefiind in tema, eu, ce as răspunde, dacă nu știu locația și alte date?

Sursa: Research and Engineering Centre.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello