Intrebare rezolvata

avatar

Ar merge o firma de confectii metalice?

Momentan sunt plecat din tara si as vrea sa ma intorc impreuna cu tatal meu sa deschidem o firma de confectii metalice, spatiul il avem dar e cam departe de oras asta nu ar fi o problema dar problema e ca nu stim cat de bine ar merge sau daca este cerinta pe piata?

O parte din utilaje le avem iar de ce mai avem nevoie vom cumpara, am ales domeniul asta pentru ca tatal meu are o experienta de peste 25 ani si am zis sa facem ceva ce stim, am dori sa fie o afacere de familie, iar pe viitor daca va merge vom angaja si pe cineva, si nu stim exact ce fel de firma sa deschidem?

Eventual daca se pot accesa fonduri nerambursabile ? Macar pentru utilajele de care mai avem nevoie daca se pot returna o parte din bani....

A intrebat Marius Cojocaru

Raspunsul ales

avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 8.09.2016, 05:54

depinde ce intelegi prin "confectii metalice "!!! daca te apuci sa faci jgheaburi nu rezolvi nimic ca-i piata plina de firme mari si cu preturi onorabile !! daca faci garduri din fier forjat , mobilier de gradina sau chiar de interior , balustrade , scari interioare/exterioare , etc din fier forjat ar fi o nisa in piata dar trebuie si ceva prospectiuni si studiu !! intai vezi ce vrei sa faci si apoi da se pot obtine niste fonduri nerabursabile dar primesti banii destul de greu ! oricum iti trebuie capital pentru inceput ! deja se da startul la niste programe Start UP !..... spor in ce vrei sa faci !

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 8.09.2016, 10:36

V-ati gandit bine !  Am incredere in potentialul acestui sector de activitate. Va permite un camp larg de actiune de la servicii pana la productie. Afacerea poate creste organic incepand cu un nivel accesibil al investitiilor.  Activitatea este eligibila inclusiv pentru finantare nerambursabila ( sunt mai multe scheme de finantare complementare, mai intai trebuie cunoscuta exact situatia in care va aflati oentru a distinge care ar fi cea mai potrivita pentru dumneavoastra). Ma puteti contacta telefonic sau pe e-mail pentru eventuale detalii.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello