Intrebare rezolvata

avatar

Am 27 ani si doresc sa deschid un service auto langa Bucuresti. Pot accesa fonduri nerambursabile?

Care este suma necesara pentru a incepe o asemenea afacere? Are vreo importanta daca acum lucrez la o fabrica de utilaj chimic si petrochimic ca inginer si coordonez activitatea de productile?

A intrebat Titoveanu Florin

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 6.09.2016, 11:00

Da, este posibil. Sunt mai multe scheme de finantare care pot fi luate in discutie; fiecare din acestea au anumite caracteristici si in principiu sunt complementare. Pentru a identifica o strategie de succes este nevoie de o discutie mai elaborata astfel incat sa va dati seama ce v-ar avantaja mai mult si sa decideti in cunostinta de situatia reala. Puteti sa ma contactati telefonic sau sa programam o intalnire pe skype sau pe o alta platforma.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 6.09.2016, 12:09

Buna ziua,
Da, puteti sa infintati o companie si sa accesati finantare, chiar daca sunteti angajat, cu conditia sa aveti totusi timp sa gestionati noua activitate. Puteti primi finantare pentru aceasta activitate, ramane de vazut insa valoarea investitiei in functie de gradul de complexitate al ideii de afaceri si de disponibilitatile banesti pe care le detineti pentru a implementa si sustine costurile neeligibile si contributia proprie adusa proiectului.
O zi frumoasa!
Stoian Sorin

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Crihan Judit a raspuns pe 8.09.2016, 11:13

Buna ziua,

In principiu se poate deschide un service cu ajutorul fondurilor europene, insa sunt unele conditii care trebuie indeplinite.Depinde si unde doriti, la tara sau la oras.Sunt mai multe posibilitati cu diferite conditii de participare.Daca aveti nevoie de ajutor, va stam la dispozitie.Vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si la adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello