Intrebare rezolvata

avatar

Pot obtine fonduri nerambursabile pentru o afacere cu zacusca?

Pot obtine fonduri nerambursabile pentru o afacere cu zacusca facuta "in casa''? as dori sa stiu si etapele (actele) necesare de la infiintarea firmei (ce tip mi ati recomanda: pfa, srl) pana la obtinerea acestor fonduri.

A intrebat Nicoleta Enache

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 25.08.2016, 09:32

Buna ziua,

Exista un program de finantare pentru astfel de activitati, programul PNDR 4.2, care momentan este in derulare si se pot depune proiecte de finantare pana in data de 31 octombrie, in cazul in care bugetul alocat nu se epuizeaza mai devreme. Sunt unele conditii care trebuie indeplinite, se pot accesa fonduri si cu PFA sau II sau SRL.Nerembursalitatea este de 40-50%, depinde unde va incadrati.
Daca aveti nevoie de mai multe informatii, ajutor, sprijin, vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa de email cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 6.09.2016, 12:20

Buna ziua,
Nu puteti sa realizati o procesare a produselor agricole, decat intr-un spatiu autorizat si dotat corespunzator pentru aceasta activitate, daca doriti sa duceti pasiunea la rang de afacere.
O zi frumoasa!
Stoian Sorin

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 26.08.2016, 11:24

...sint unele conditii de indeplinit,spun x,y!Eu va transmit ca ,ptr asa ceva nu veti primi niciodata fonduri,si i bine sa nu credeti in orice !Succes si spor la treaba cu buget propriu !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello