Intrebare rezolvata

avatar

Care este diferenta intre codul CAEN 7810 si codul 7820?

Daca aleg ca activitate principala codul 7810, mai am nevoie de autorizatia de agent de munca temporara, ca in cazul codului 7820?

A intrebat Tudori Tatiana

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 22.08.2016, 11:37

Buna ziua,

7810 Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca Aceasta clasa include listarea locurilor de munca vacante si recomandarea sau plasarea solicitantilor pentru o slujba, in situatia in care persoanele recomandate sau plasate in munca nu sunt angajati ai agentiilor de ocupare a fortei de munca. Aceasta clasa include: -activitati de investigare, selectie si plasare a fortei de munca, inclusiv activitati de cautare si plasare de personal executiv -activitati ale agentiilor si birourilor de casting, cum ar fi agentiile artistice -activitati ale agentiilor on-line pentru plasarea fortei de munca Aceasta clasa exclude: -activitati ale agentilor sau agentiilor teatrale sau artistice, vezi 7490

7820 Activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului Aceasta clasa include activitati de furnizare de muncitori pentru intreprinderile clientilor pe perioade de timp limitate, pentru a inlocui sau suplimenta temporar forta de munca a clientului, unde persoanele plasate sunt angajati ai unitatii care furnizeaza servicii de asistenta temporara. Unitatile clasificate aici nu ofera insa supravegherea directa a angajatilor lor la locurile de munca ale clientilor

Dupa cum se poate citi mai sus 7810- sunteti DOAR agentie..adica dvs cautati celor interesati un loc de munca, pe cand la 7820 - muncitorii sunt angajatii dvs pe care dvs ii plasati sa munceasca la alta societate.

Mult succes
Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello