Intrebare rezolvata

avatar

Ce afacere as putea sa intreprind avand calificare in domeniul feng shui?

Buna ziua, as dori sa stiu ce afacere as putea sa intreprind avand calificare in domeniul feng shui?

A intrebat Lidia Boghian

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 24.08.2016, 17:03

Citat dintr-un articol de pe INTERNET :


Traim in era www-ului. Daca iti doresti sa fii consultant feng-shui si nu esti pe internet nu existi sau, cel putin, nu iti fructifici sansele de reusita a afacerii in proportie de 50%.

Daca iti „muti” afacerea si pe online, poti sa consiliezi online sau sa dai consultatii telefonic. Daca iti faci un blog sau un website poti sa il actualizezi periodic cu informatii si sfaturi.

Poti astfel ajunge sa castigi bani din publicitate, lucru care se bazeaza pe trafic (Cu cat vei avea mai multi vizitatori, cu atat bannerele puse pe blog sau pe site vor fi mai valoroase).

La momentul acesta, 1.000 de vizualizari ale unui banner se platesc in Romania in medie cu 25 lei. Treptat, ai putea sa ajungi sa vinzi online produse feng shui.Cele mai accesibile 10 afaceri
care pot fi demarate la ora actuala in Romania!

Investitie initiala - doar cateva sute de euro!

>> Detalii AICI

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 21.08.2016, 02:11

La prima idee, amenajari interioare.:)
Insa mai bine ramaneti angajata acolo unde sunteti.
Daca deja sunteti calificata in feng shui (ciudat, chinezii care au fondat sistemul studiaza jumatate de viata pana sa afirme ca sunt "calificati" in feng shui - probabil sunteti un geniu nedescoperit)...revin. Daca deja sunteti calificata in feng shui si intrebati CE puteti face cu el, inseamna ca ati copiat la examenul de absolvire si nu ati inteles nimic din utilizarile lui.

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello