Intrebare rezolvata

avatar

De ce aprobari am nevoie pentru un salon de infrumusetare?

Am inchiriat recent o camera intr-un salon de coafura. Imi voi deshide un PFA zilele urmatoare si as vrea sa stiu de ce aprobari am nevoie? Are deja salonul toate aprobarile?

A intrebat Crisan Alina

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 21.08.2016, 17:04

Buna ziua,

aveti nevoie de autirizarea activitatii din partea DSP, Primarie cu tot ce deriva

Iar dvs ca si prestarea mu8ncii aveti nevoie de analize medicale uzuale+cele mai speciale(hepatita, HIV).

Mult succes

Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 14.08.2016, 10:46

Din cate am inteles din posstarea dvs va veti desfasura aactivitatea in cadrul unui salon care deja exista , cei la care veti lucra au autorizatiile obtinute la zi - daca o sa aveti nevoie de ceva in plus o sa va spuna ei !


Bafta

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 14.08.2016, 10:01

totul pleaca dupa ce faceti dovada ca sinteti in posesia unei calificari adecvate practicarii acestei meserii ! Ceeace practicati trebuie sa prezinte garantii si nu numai faptul ca puteti,ca stiti,etc !Este vorba de produse care trebuie sa fie adecvate si sa respecte legile in viguare ! Spatiul deasemenea,dotarile si ustensilele ,personal calificat daca exista  ! Dupa aceea mergeti si va adunati aprobari,avizari ! Ati inchiriat un spatiu,deci lucrati privat,nu sinteti angajata,asa ca aveti nevoie ca orice alta persoana care infiinteaza o Firma,nu are nimic cu spatiul in care se gaseste deja,coafura !Succes

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello