Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei fabrici de boltari si pavele?

Am deja o placa din beton de 300 m patrati, o vibropresa, cei drept cam rudimentara. As dori aceste fonduri pentru achizitionarea de utilaje mai performante. Doresc sa stiu daca pot beneficia de aceste fonduri nerambursabile fara ca eu sa cumpar in prealabil utilajele si apoi sa mi se deconteaze.

Va multumesc anticipat.

A intrebat Andriesi Daniel

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 5.08.2016, 12:29

Buna ziua,

Da, puteti accesa fonduri europene pentru achizitionarea de utilaje necesare activitatii, dar sunt unele conditii care trebuie indeplinite.Deasemenea este nevoie sa aveti si o socitate (preferabil SRL).Daca aveti nevoie de ajutor , vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si va ajutam cu placere pe adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Anca Avadanei a raspuns pe 19.08.2016, 01:44

Nu. Dar vi se da avans si puteti deschide o linie de credit pentru cheltuieli curente pana la decontare. Plus ca puteti cumpara utilajele pe rand dupa ce vi se ramburseaza transa anterioara. Pentru mai multe amanunte trimiteti mail la consultantafonduri2015@gmail.com. Masura mai este deschisa 10 zile.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 5.08.2016, 13:38

In primul rand firma dvs-DRL trebuie sa aiba minim 2 ani de activitate si sa fie pe PROFIT , apoi cel mai bine ar fi sa cautati o firma specializata pe FONDURI EUROPENE , ei va pot spune programul pe care primiti finantare, cheltuielile eligibile si alte aspecte legate dE FONDURI.

Bafta

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 9.08.2016, 10:43

Buna ziua,
Aveti posibilitatea sa accesati un program de finantare nerambursabila, insa trebuie stabilit cu exactitate cel pe care sunteti eligibil. Sunt si programe care ofera initial un avans pentru a se realiza investitiile.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 5.08.2016, 14:18

Firma in activitate cu realizari pozitive,activitatea fiind de cel Putin 24 luni ! Tema de proiect,dezvoltare,productie,nr marit personal,etc. Succes

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello