Intrebare rezolvata

avatar

Ce trebuie sa fac pentru a acesa fonduri europene pentru o pensiune si o hala?

Parintii mei locuiesc la tara, persoane fizice, au un teren de circa 2 hectare pe care se cultiva vita de vie cat si alte cereale. Se poate construi o pensiune de tip agroturistim in aceste conditii? De asemenea, tata lucreaza cu fier masiv, la forja, il prelucreaza in diferete modele si apoi construieste: paturi, banci, balustrade, foisoare etc. Poate accesa fonduri europene pentru a-si amenaja o hala specifica?

A intrebat Stan Ion

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 29.07.2016, 08:19

Aveti conditii foarte bune pentru a accesa o finantare de 70.000 Euro , cu o rata a contributiei din fonduri publice , nerambursabile , de 100% si inclusiv cu primirea unui avans de 70% ( acesta fiind un avantaj nemaiintalnit in alte programe). Schema de finantare este Sub-Masura sM 6.2 si gasiti Ghidul si anexele pe site-ul oficial AFIR. Trebuie sa va grabiti deoarece programul a fost lansat, se primesc cereri de finantare incepand din 28 iulie. Pot anticipa ca se va sista sesiunea de primire a cererilor de finantare inainte de data oficiala anuntata; aveti o fereastra de circa 2 luni in care ati putea depune proiectul. Cititi repejor Ghidul pentru a va face o idee privind derularea proiectului apoi contactati un consultant cu reala experienta.
Pentru eventuale clarificari ma puteti contacta telefonic.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Anca Avadanei a raspuns pe 19.08.2016, 01:57

Da, poate. Pentru mai multe amanunte trimiteti mail la consultantafonduri2015@gmail.com. Masura mai este deschisa 10 zile.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Crihan Judit a raspuns pe 29.07.2016, 09:46

Buna ziua,

Dupa mica descriere facuta de Dvs, aveti sanse sa primiti fonduri pentru agropensiune, insa sunt unele conditi de indeplinit.Deasemenea va anunt ca programul a fost lansat pe 28 iulie, se pot depune proiecte deja, oficial va fi deschis pana in 30 noiembreie, dar dupa preconozarile noastre se va inchide mult mai repede, findca fondurile se epuizeaza rapid, mai ales ca finantarea este 100% nerambursabil.
Daca aveti nevoie de ajutor vizitati-ne pe www.cepu.ro sau scrieti-ne la adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!
CEPU SRL

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 4.08.2016, 10:13

Buna ziua,
Pregatiti-ve pentru masura 6.2. Pentru anul viitor, cand aveti posibilitatea sa primiti 70000 Euro
O zi buna

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello