Intrebare rezolvata

avatar

Import produse din China prin PFA sau Intreprindere Individuala?

Buna ziua.

Ma intereseaza sa import aparatura electronica din China si sa o revand in tara.

Se poate face acest lucru si prin PFA sau am nevoie de Intreprindere Individuala? Mentionez ca in prezent nu detin nici PFA, nici Intreprindere Individuala.

De ce acte am nevoie pentru a deschide PFA in acest domeniu sau Intreprindere Individuala?

Ce certificari sau autorizatii trebuie sa aiba produsele importate pentru a le putea vinde in Romania?

Mentionez ca pentru inceput m-ar interesa sa fiu neplatitor de TVA, cifra anuala de afaceri pentru inceput fiind de pana in 35000 Euro.

A intrebat Prodea Alexandru-Florin

Raspunsul ales

avatar

Gagari Gagari a raspuns pe 5.08.2016, 07:50

Tot ce inseamna pe piata telefoane /tv / leptopuri sunt 90 la suta facute in china si electrocaznicele la fel.poti vinde ce vrei tu.punele pe internet vinde cati poti de multe fara sa dai socoteala la stat si fara sa dai bani din munca ta pe taxe.Statul ne da l muie in scurt timp o sa ne puna taxa pe aerul care il expiram.o zi buna

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 28.07.2016, 13:16

si la clienti v ati gindit !? Marfa dstra ,mai ales elektronica,etc. este predestinata la defecte,deci cu ce firma sau cine va accepta garantii de Pina la 24 luni si sa va repare chinezarii in Romania !?Care i Firma de legatura ptr preluare garantii ,reparatii,etc ptr aceste produse,cu cine are colaborare!?Deci,nu vindeti si va luati mina,incasati si gata afacerea !Stati corect in fata legii,cel Putin teoretic si vedeti ce puteti si cu cine ! Marfa sa cumparati si sa vindeti nu i o problema,cu toate ca cele din afara UE trebuie sa respecte citeva puncte si controale,sa indeplineasca anumiti parametrii si avizari ptr piata noasta !Succes

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello