Intrebare rezolvata

avatar

Este necesar ca apartamentul sa fie declarat spatiu comercial pentru inchirierea acestuia unei firme

Buna ziua,

Doresc sa inchiriez unei firme un apartament situat la parterul unui bloc. Este necesar ca apartamentul sa fie declarat spatiu comercial? Pentru ca firma nu poate obtine autorizatia de functionare din aceasta cauza. Apartamentul are o suprafata de 115 mp si este impartit in doua. Jumatatea pe care doresc sa o inchiriez firmei a fost in trecut trecuta ca spatiu comercial dar pentru ca am cumparat apartamentul prin credit, una din conditiile bancii a fost sa fie schimbata destinatia in apartament.

La primarie este un dezinteres total, incearca sa gaseasca diferite probleme in acte si nimeni nu ma lamureste ce si cum.

A intrebat Ifrim Razvan

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 22.07.2016, 02:22

Buna ziua,

din pacate functionarii publici au lista in fata si bifeaza.....daca acolo scrie(si scrie) sa fie SPATIU CU ALTA DESTINATIE....asta trebuie sa fie ca sa acorde autoriziatie de functionare.
Dar daca NU se lucreaza cu publicul direct, Nu trebuie ....

Multa Bafta

Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 22.07.2016, 14:46

din pacate tot ei sint in masura sa va lamureasca sa dea avizarea daca se poate !Desigur birocratia,dar capul plecat sabia nu l taie,rabdare si,ca de obicei...plicul! Este o practica oribila dar,fara nu se poate! succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 6.08.2016, 12:19

Trebuie stiut ce obiect de activitate are firma? apoi, cine i-a refuzat autorizarea? s-a refuzat autorizarea spaţiului ori a obiectului de activitate?, etc.
De aceea, pentru a va putea raspunde concret, sunati la 0724773400.

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello