Intrebare rezolvata

avatar

Cunoasteti vreo fabrica de incaltaminte in Romania?

Buna seara,

Locuiesc in Berlin si in maxim 2 luni doresc sa deschid un magazin offline si unul online de incaltaminte produsa in Romania.

Vreau din Romania pentru ca as putea colabora usor si stiu ca majoritatea magazinelor mari produc in Romania deci sunt si costuri mai mici.

Problema este ca nu prea gasesc..am discutat cu Marelbo si Guban dar nu sunt asa deschisi...si as aprecia daca mi-ar da cineva macar numele de o fabrica de incaltaminte sau un numar de telefon sa pot discuta cu ei.

Va multumesc o seara buna in continuare.

A intrebat Enache Marius

Raspunsul ales

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 16.07.2016, 06:15

Buna,

Vroiam sa-ti recomand Marelbo, dar vad ca deja ai precizat ca ai discutat cu ei.

Iarna trecuta mi-am cumparat o pereche de cizme din piele foarte bine potrivite pentru piciorul meu si cand m-am uitat pe cutie am remarcat ca este o firma din Romania.

Firma se numeste Momar Lider RO si  este din Pitesti.

Tel. 0248 212950

Mult Succes!

Sursa: http://www.kampus.ro/momar-plus+18.html

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar


avatar

Müller Michael a raspuns pe 18.07.2016, 16:35

deci,informatia si modul de prezentare al situatiei,va depaseste ! Firme mari,Ricker,Salamander etc,etc  care produc in tara nu va livreaza din gama de sortimente,neavind nevoie de concurenta din ,,propria curte,, !Exista produse ,,made in Ro. ,, care le am cumparat in Germania,deci,greu sa gasiti chiar si cele ,,nationale,, ptr ca au scos ,,nasul la occident ,,!Incercati o prezentare de produse cu vinzare,dar asa ceva este f greu,fiecare facindu si reklama! Daca in Stuttgart exista produse in Magazine ,produse ,,made in ro. ,, deci,direct la sursa si oferiti un Volum destul de promitator la vinzare,din pacate nu puteti,fiind ,,limitat,, de o incertitudine ,aceea ,ca va functiona sau nu . Incercati la Baia Mare,altceva nu spun,sa nu creada cineva de ,,reklama,, cuiva !Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello