Intrebare rezolvata

avatar

Se pot acorda fonduri europene pentru spatii inchiriere?

Buna ziua !
Detin un spatiu unde am momentan mai multe cladiri inchiriate , as vrea sa stiu daca se poate accesa fonduri europene pentru construirea unei cladiri/hale pentru inchiriere in stilul celor de la euroministorage , in care sa pot oferii diferite servicii de manipulare marfa , logistica etc.

Multumesc !

A intrebat Marian Marian

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 21.06.2016, 09:34

Daca operatiunile logistice ar urma sa le realizati dumneavoastra raspunsul este pozitiv ( conditionat si de indeplinirea altor criterii); pentru inchiriere raspunsul este negativ.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Carmen Costache a raspuns pe 22.06.2016, 15:17

Buna ziua,
Fondurile europene nu se acorda exclusiv pentru construirea unei hale in scop de inchiriere. Eventual puteti adauga constructiei halii, obligatia de a indeplini obiectivele aferente programului pe care dorit sa il accesati. Sau puteti sa incheiați un contrat de superficie cu redeventa cu o alta companie care doreste sa construiasca hala si sa o foloseasca in scop propriu pe o perioada determinata de ani. Insa in cazul in care doriti sa accesati fonduri europene si apelati la o firma de consultanta este bine sa analizati de la inceput beneficiile si obligatiile ce vor rezulta din Ghidurile programului respectiv intrucat de cele mai multe ori, neintelegerea adecvata a obligatiilor asumate duce la aplicarea corectiilor financiare si implicit la returnarea unui procent din banii primiti.
Mult succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 21.06.2016, 16:52

ptr spatii inchiriere,niciodata !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

DML - Cabinet Individual Expert Contabil Contabil a raspuns pe 23.06.2016, 11:23

Contactati un consultant. Recomand - http://www.finantare-proiecte.ro/

Sursa: http://www.contabilgorj.ro/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello