Intrebare rezolvata

avatar

Cand un prof. titular de sport la un colegiu este si presedinte la un club sportiv se respecta legea

Va rog sa-mi precizati daca este legal (care este legea/este incompatibilitate?) in cazul in care:

- antrenamentele predate si de mine la Asociatia Club Sportiv  (in urma unui contract de inchiriere) se desfasoara la sala/teren de sport a colegiului unde sunt incadrat ca profesor de sport titular.

- elevii colegiului (unde sunt incadrat ca profesor de sport titular) in timpul liber frecventeaza cu plata antrenamentele sportive predate si de mine ale Asociatiei Club Sportiv.

Multumesc.

A intrebat Stefan Tudorancea

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 3.06.2016, 10:39

Nu ati precizat daca exercitiile fizice facute la Asociatia Club Sportiv sunt similare total sau partial cu cele ce se fac la liceu. In acest caz, se poate specula faptul ca la cursuri nu va dati interesul cerut de programa ,pentru ca elevii sa fie atrasi la cursurile platie! Ceva de genul meditatiilor facute de profesori ,concomitent cu predarea la clasa partial sau neinteligibil a lectiilor. In rest, daca va platiti impozitele conform legii nu sunt incompatibilitati!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 3.06.2016, 11:53

M-ati intrebat pe privat de un temei juridic : vedeti satutul cadrelor didactice; acesta e sediul materiei pentru a va feri de incompatibilitati.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 3.06.2016, 23:54

Orele fac parte dintr o programa,timp platit ,recunoscut ! Asociatiile ,cluburi sportive sint o forma care nu are nimic comun cu programa ministerului sau altor autoritati legale avizate si recunoscute de Stat !Daca elevii platesc si iau parte la antrenamente ce nu au nimic comun cu orele de sport,este timp liber si fiecare elev,persoana are voie sa si petreaca acest timp cum el doreste !Poate nu ati prezentat corect ,detaliat cazul,dar,eu asa interpretez si vad lucrurile !

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello