Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru amplasarea unui stand mobil de tip bicicleta pe un trotuar public?

Doresc sa amplasez un stand mobil de tip bicicleta pe un trotuar public, acesta nu va incurca circulatia deoarece va fi amplasat pe margine de tot.

Stand-ul despre care vorbesc, ca suprafata, ar ocupa aproximativ 1m patrat si arata asemanator cu acesta: https://coffee-bike.com/cz/wp-content/uploads/sites/13/2015/09/201509C...

Ma puteti ajuta spunandu-mi ce acte imi sunt necesare de la primarie pentru a putea face asta? Va multumesc mult de tot!

A intrebat Zavera Claudiu

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 31.05.2016, 10:50

Frumos !
Va trebuie sa aveti statutul juridic de comerciant adica una din formele PFA , II, AS ( adica persoana fizica cu dreptul de a face acte de comert) sau ca persoana juridica - societate comerciala ( preferabil SRL) . Sub aspectul avizelor aveti nevoie de aviz de functionare de la Primarie ( cu achitare taxa pentru ocupare spatiu public) si Aviz sanitar ( la la Directia de sanatate publica). In functie de produsele comercializate poate sa fie necesar si un aviz de la DSVSA - e recomandabil sa-i intrebati printr-o adresa inregistrata.
Succes!

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello