Intrebare rezolvata

avatar

Pot accesa fonduri europene pentru cercetare in domeniul constructiilor ?

Buna ziua,

Sunt masterand la facultatea de constructii din Iasi, iar in urma cu 3 ani am inceput sa dezvolt un nou bloc de zidarie. Ideea a fost apreciata in tara, cat si pe plan international, de catre oameni de stiinta din acest domeniu.

Pot obtine fonduri europene pentru a putea continua cercetarea acestui bloc de zidarie ?

Va multumesc anticipat !

A intrebat Vlad Iftode

Raspunsul ales

avatar

Catalin Prodan a raspuns pe 26.05.2016, 11:40

Buna ziua,

Cercetarea si inovarea sunt incurajate la finantare pentru a se dezvolta. Este imporatant sa poata fi indeplinite conditiile de eligibilitate.

Oricum, aveti nevoie de suport financiar si cu siguranta va trebuie un partener (companie) cu care sa abordati proiectul.

Va recomand sa identificati compania care ar pune pe piata un astfel de produs si apoi (inainte sa faceti orice actiune) sa contactati un specialist pentru indeplinirea criteriilor de eligibilitate si elaborarea proiectului.

Astfel de proiecte sunt sensibile si complexe dar aduc si satisfactii considerabile.

Catalin Prodan
office@finantarifonduri.ro

Sursa: www.finantarifonduri.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 29.05.2016, 23:48

Buna seara,
Se poate accesa masura 1.2.1 Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte de CDI derulate de întreprinderi individual sau în parteneriat cu institutele de CD și universități, în scopul inovării de procese și de produse în sectoarele economice care prezintă potențial de creștere- pentru care trebuie sa detinem un brevet/studiu sau acordul de utilizare al unoi rezultat de cercetare, demarata prin POC.
Stoian Sorin
0767171668
office@addsor.ro

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello