Intrebare rezolvata

avatar

Ce fel de firma trebuie sa deschid pentru a comercializa mobila second hand Germania?

Ce fel de acte trebuie sa intocmesc la cumpararea de mobila de la persoane fizice din Germania, un borderou de achizitie cu datele persoanei si cu valoarea este suficient?

A intrebat Carmen Lacatusu

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 13.05.2016, 10:09

o achizitionati din Germania de la persoane fizice !? Dar,stiti ce inseamna sa umbli sa aduni mobila pe strazi ,adrese in Germania ?Exista Zone in care nu se intra cu Masina de Transport,nu se intra cu masini care nu corespund zonelor de poluare,daca e diesel si nu are bulina verde ,puteti primi amenda si interzicerea de a intra in anumite cartiere ! Inafara de aceasta,cunosteti sistemul si modul de dezmembrare,ptr ca de obicei cel ce va ofera mobila trebuie sa stiti ca nu o depune la usa si dstra o incarcati in Masina !?Actele se fac Sub forma de act vinzare cumparare ptr ca la un eventual control sa puteti justifica marfa . Acum,de cind cu acest flux de emigranti,granitele si f bine pazite si controale peste tot,deci bine este ce este legal. Va trebuie o Firma care sa fie platitoare de tva srl,care sa va poata permite si plati ,ptr ca aveti sansa sa cumparati de la depozite sau mobila noua care se vine la jumatate de pret sau fff ieftina ! Succes

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 13.05.2016, 18:08

Buna ziua,
infiintati-va un SRL, după care inscrieti-l in Registrul Intracomunitar. Sediul social si punctul de lucru le veti autoriza la infiintarea. Ca acte: disponibilitate denumire, act constitutiv, capital social, dovada sediu/punct de lucru, declaratii asociat/administrator, specimen de semnatura pentru administrator, cerere tip, declaratie ti de la ORC.
cu stima,
av. Maria Vizitiu Păun

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello