Intrebare rezolvata

avatar

Este posibila accesarea masurii 6.2. pentru un depozit de materiale de constructii in mediul rural?

Buna ziua,

Este posibila accesarea masurii 6.2. pentru deschiderea unui depozit de materiale de constructii in mediul rural? Acum deschid SRL-ul, detin terenul aferent (aprox. 15 ari, cu deschidere 20 m la drumul judetean), in zona este potential iar cel mai apropiat magazin mare este la 15 km (dar nu e gen Dedeman, e un orasel de 30000 de locuitori). Am o relatie buna cu posibilii furnizori, lucrand de peste 15 ani cu ei. La inceput m-ar interesa doar materialele principale de constructii, fara instalatii si finisaje finale (faianta, gresie,etc.).

Va multumesc si in functie de raspunsuri, mai am cateva intrebari.

A intrebat Giurgiu Ioan

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 11.05.2016, 09:53

Buna ziua,

In masura 6.2 nu sunt eligibile depozitele, eventual in programul START, cu firma nou infiintata puteti accesa fonduri pentru achizitionarea unui depozit, dar aici suma maxima care se poate accesa este de 26.000 euro, nerambursabilitatea este de maxim 90%. Ca sa aveti sanse de a lua acesti bani ar trebui sa intruniti un punctaj de minim 85-90 de puncte.
Daca aveti nevoie de ajutor, sprijin sau doar de informatii suplimentare, vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Cu stima,
CEPU SRL
www.cepu.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 29.05.2016, 23:55

Buna seara,
Nu este eligibil codul CAEN pentru aceasta activitate pe masura 6.2. sau 6.4.
Singurul program la care aveti sanse reale este programul pentru dezvoltarea activitatilor comerciale si serviciilor, insa este obligatoriu sa aveti firma de cel putin 2 ani infintata.
O seara buna
Stoian Sorin
office@addsor.ro

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello