Intrebare rezolvata

avatar

Cat de greu este sa infiintezi o spalatorie de la inceput?

Buna ziua,

Suntem un cuplu tanar, am lucrat in strainatate si am venit acasa cu niste bani si ne am hotarat sa deschidem o spalatorie. Am vrea sa cumparam si spatiul. Intrebarea noastra este legata de spatiu deoarece se afla langa apa, cu canalizare proprie si e la 100 m de calea ferata, pe sosea fiind linie continua. Mai avem o varianta tot la drum, tot langa apa si nu ne putem decide ce ar putea fi mai bine pentru noi, de asemenea am avea nevoie de cineva care ne poate infiinta firma si autorizatiile necesare.

Va multumim si asteptam raspunsurile dvs.

A intrebat Simonnaa Simonik

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 10.05.2016, 09:22

Buna ziua,

nu este greu sa o infiintezi este mai greu sa obtii avizele!!!

In afara de ce a spus colegul meu(foarte frumos- detaliat) va sfatuiesc sa mergeti pana la Agentia de Mediu de la Dvs din Judet, vb cu inspectorii ca sa va detalieze care sunt dotarile de care aveti nevoie, daca aveti posibilitatea sa va puneti decantoarele, separatoarele de ulei, care sunt avantajele /dezavantajele ptr fiecare locatie-din punctul lor de vedere bine inteles.

Mult succes

Delia Goicov

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Raluca Oana Mihalcea a raspuns pe 10.05.2016, 09:44

Stimata doamna,

Pasii care trebuie urmati v-au fost deja detaliati de colegii anteriori. Daca doriti sa incheiati un contract cu o firma care sa se ocupe de obtinerea avizelor / autorizatiilor necesare noi va putem oferi serviciile in acest sens si in plus daca ne punti la dispozitie mai multe detalii legate de amplasament putem sa va oferim si informatiile necesare de care aveti nevoie pentru alegerea amplasamentului,

Cu stima,
ing Raluca Mihalcea

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello