Intrebare rezolvata

avatar

Unde gasesc producatori de produse cosmetice?

Doresc sa imi produc iar apoi sa vand sub propria marca un produs cosmetic pt piele, mai exact un scrub pe baza de cafea in amestec cu alte uleiuri naurale.

Ma puteti ajuta cu un sfat pt a incepe o astfel de afacere si mai ales unde gasesc un producator care sa imi faca acest produs?

Multumesc :)

A intrebat Dumitru Ana Maria

Raspunsul ales

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 6.05.2016, 07:39

De la idee, reteta, avizare, producere, certificare, punere pe piata, promovare si marketing, depozitare si livrare, garantia calitatii ... sunt multe etape de acoperit.


Eu as incepe o afacere cu produse cosmetice naturale, certificate organic, care sunt deja testate si disponibile pe piata. Imi creez o comunitate de consumatori interesati de aceste produse, testez si validez ideea, dupa care lansez produsul meu. Eventual, intr-o editie limitata, pentru a nu a minimiza riscurile financiare.

Evident, avand o cunoastere mai buna a pietii (consumatori, competitie, producatori), cu siguranta imi va fi mult mai usor sa gasesc producatorul potrivit pentru ideea mea.

Mult succes!

Voteaza:   2 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello