Intrebare rezolvata

avatar

In ce conditii se da certificatul de calitate de producator?

Buna seara,

Am primit un contract de executarea unor banci stradale ptr o institutie si institutie imi cere sa ii dau fisa tehnica, certificat de calitate si declaratie de conformitate. Intrebarea mea in ce conditii pot sa le dau si cum?? In statul societatii am si domeniu de activitate de producator.

A intrebat Bogdan Mihai

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 4.05.2016, 15:00

Avand calitatea de producator este simplu sa emiteti o norma interna cu datele referitoare la fisa tehnica ( cu dimensiuni, tipul lemnului, a profilelor metalice, date despre ansamblare- sururburi sau sudura-, protectia lemnului,vopsitorie, design, etc.) IN raport cu aceasta norma interna stabilita de dvs( si aprobata de actionari in consiliu) emiteti o fisa scurta de comformitate in care mentionati ca produsul supus uor teste ( rezistenta la sarcina ceruta de client,stabilitate,etc.),corespunde. Certificatul de calitate trebuie sa cuprinda tipul lemnului, densitate, rezistenta la rupere,etc. iar la partea metalica la fel,tipul materialelor de protectie aplicate,,etc.In baza acestor parametri stabiliti o perioada de garantie, functie de intemperi,etc.Nu uitati sa cuprindeti si elementele care duc la anularea perioadei de valabilitate a produsului ca: vandalism, suprasarcini,lipsa intretinerii, intemperii, foc, alte tipuri de distrugeri.Succes!.

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello