Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot sa fac un cumparator practic sa imi recunoasca dreptul meu de vanzator?

In urma cu vreo 4 ani , am avut un teren, bun comun, pe care l-am vandut unei familii, cu o anumita suma de bani , platibila in transe de-a lungul inca a 7 ani, normal, cu ipoteca.

In contract nu se specifica ca banii ar trebui inmanati intr-un cont anume ci doar sa semnam pt primirea banilor. Intre timp de 2 ani, am divortat dar nu am facut partajul. Cumparatorul desi i-am pus in vedere ca ar trebui sa semnam amandoi ca primim transele de bani refuza, sii ii plateste in cont dar contul personal al fostului sot, deja de 2 ani.

Cum pot sa imi dobandesc dreptul de a intra in posesia banilor care in mod normal ar trebui sa fie si ai mei, si daca se poate sa arat ca termenele de plata au trecut si acesta ma exclude ca si cum nu as reprezenta nimic?Timpul trece, o sa ma vad cu ipoteca radiata, terenul vandut si fara bani!

Cu respect, Mihaela

A intrebat Pop Mihaela

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 3.05.2016, 21:32

Raspunsul este simplu:INTENTATI ACTIUNE DE PARTAJ! Numai in acest fel se pot dobandi bunurile dobandite in comun! Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 4.05.2016, 10:23

numai daca dati in judecata !Hotarirea curtii va da dreptul si va imputerniceste ptr a va rezolva in liniste problema ! Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello