Intrebare rezolvata

avatar

Are cineva idee de unde pot comanda Replici Adidas, Nike?

M-ar interesa un anumit tip de incaltaminte si anume :  Replici Clasa A pentru diferite tipuri firme de adidasi : Nike, Adidas, Convers. As vrea sa iau engros, mai ieftin, urmand sa imi deschid un magazin online unde pot sa imi vand marfa.

A intrebat Tecioiu Dumitru

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 29.04.2016, 10:20

Consider iresponsabila ideea dstra de a cumpara en.gros marfa care va aduce cu siguranta in fata legii si va obliga la plata unor sume fff mari catre firmele producatoare de produse originale !Cunosc f bine ce va informez,achizitionarea spre comercializare a acestor produse va aduce Probleme destul de costisitoare la buzunar . Desigur ,1,2 produse nu i ilegal sa cumpar si sa port,sau cadonez cuiva ca nu i marimea corespunzatoare ,dar,ce doriti sa faceti este ilegal si va poate lasa ptr f mult timp fara ,,bani de buzunar,, si nu numai !

Voteaza:   3 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Mirela Ciripan a raspuns pe 18.05.2016, 13:35

Are dreptate, daca tot vrei sa iti faci propria ta afacere on line, fao legal, cumpara incaltamintea de marca originala si nu vei avea probleme.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello