Intrebare rezolvata

avatar

Pentru a vinde lemn de foc, am nevoie de alte autorizatii in afara de cea de la ONRC?

Buna ziua,

Am obtinut de la ONRC certificatul constatator cu codul CAEN pentru a revinde lemn de foc paletizat catre persoane fizice, activitatea se va desfasura la sediul social. Mai am nevoie de alte autorizatii - pompieri, directia silvica?

Multumesc anticipat!

A intrebat Dobre Florentina

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 18.04.2016, 08:56

Trebuie sa aveti o societate comerciala indiferent de domeniul de activitate!Pai cum faceti facturi,platiti salarii,dati chitante,platiti TVA, si alte documente contabile?In baza unei autorizatii? Mergeti la registrul comertului din judet si acolo veti alege un tip de societate, veti intocmi formele necesare ( sau apelati la o societate specializata) si veti afla si de ce autorizatii aveti nevoie.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 24.04.2016, 16:42

Bună ziua
Activitatea necesita autorizare de la instituții precum ISU, protecția muncii, DSP etc. Dacă precizați exact codul CAEN identificam autorizațiile care vă trebuie. Dar cea mai mare problemă va fi la Comisariatul De Regim Silvic Si Cinegetic pentru că la comerțul cu lemn se exercită control exigent. În funcție de codul CAEN și a activității în sine poate fi vorba și de a obține documente cu regim special, eventual aplicația SUMAL. Contactati Comisariatul din zonă și puneți-vă în legalitate.
Mult succes!

Sursa: http://www.bizoo.ro/firma/duplicomgrup/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 19.04.2016, 10:11

V ati gindit ce se intimpla daca cumparati la pret bun cind gasiti si din diferite locuri si trebuiesc depozitate ? Acum intervine sistemul care va obliga la masuri impotriva focului,locul,etc.Deci,nu numai faptul ca puteti cumpara va asigura intreaga activitate ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello