Intrebare rezolvata

avatar

Spalatorie + vulcanizare mobila este eligibila la submasura 6.2?

Spalatorie + vulcanizare mobila este eligibila la submasura 6.2? Fac sediul social si punctul de lucru in mediul rural langa Bucuresti dar ma gandeam sa fac spalatorie + vulcanizare MOBILA (cu spalatorie + vulcanizare clasica in mediul rural nu prea sunt sanse de reusita) si sa prestez mai mult in Bucuresti.

Se poate? Pot sa achizitionez 2 autoutilitare sa le dotez cu echipamente pentru vulcanizare + spalatorie? Sunt cheltuieli eligibile?

Multumesc.

A intrebat Micu Madalina

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 16.03.2016, 14:23

Buna ziua,

Asa nu se poate, fiindca PNDR este gandit ca sa deserveasca populatia din zona rurala. In cazul in care aveti si service/spalatorie fixe puteti face si service mobil, dar nu pt Bucuresti. Vor fi verificati clientii si riscati sa dati inapoi finantarea chiar daca in prima faza castigati proiectul.
Au mai fost astfel de cazuri.
Daca aveti nevoie de ajutor sau doar de mai multe informatii, vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si la adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes

Cu stima,
Claudiu Fisca
CEPU SRL
www.cepu.ro

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 29.03.2016, 15:10

Buna ziua,
Codul CAEN 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor este eligibil cu mentiunea 'Servicii pentru populatia din spatiul rural' pentru masura 6.2.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello